Ny versjon av Gemini Terreng på vei

Gemini Terreng versjon 14 blir tilgjengelig rett over nyttår. Vi kan tilby to nye moduler, som du kan kjøpe til rabattert pris ut 2018.

Ingvil Snofugl

Sist oppdatert: 03.12.2018

Powel Construction har forbedret koblingen mellom Gemini Terreng og Gemini Connected, som gjør det enklere å holde kontroll på nye data som kommer inn i prosjektet.

Det er også gjort forbedringer på de grunnleggende funksjonene i programvaren, som for eksempel hurtigutskrift og enklere håndtering av både interne- og eksterne modeller.

To nye moduler:

Grøftemodul:

Hurtig og automatisert bygging av grøft rundt rør i VA-modulen.

Sporing og sikt:

Sporing: Dynamisk og fleksibel løsning for å kontrollere kjøretøyets fremkommelighet på veien. I denne modulen kan du også designe dine egne kjøretøy, for å dekke spesielle behov.

Sikt: Løsning for å sjekke at siktkravene i veien er tilfredsstilt.

Salget av de nye modulene har gått strålende siden Gemini brukerkonferanse og vi fortsetter derfor kampanjen med 25 % rabatt ut året. Les mer her: https://www.powelconstruction....

Du kan for øvrig lære mer om Gemini Terreng versjon 14 gjennom vår spennende julekalender på Facebook https://www.facebook.com/Powel... og gjennom en webinar-serie som blir annonsert tidlig i januar 2019. Vi holder tett kontakt framover.