Gemini Terreng versjon 13 lansert

Gemini Terreng versjon 13 ble lansert 15. februar. Med denne versjonen tar Powel Construction enda et steg videre i digitalisering av anleggsbransjen. Nå gir vi deg nemlig muligheten til å lagre modellene fra Gemini Terreng i skyen!

Karin Modig

Sist oppdatert: 06.09.2018

Hensikten med skylagring er å legge til rette for samarbeid på tvers av fag og geografisk plassering av prosjektdeltakere. Dette gir en svært effektiv samarbeidsplattform, og prosjekt og design vil her enkelt kunne endres underveis. Løsningen er nå er på plass i Gemini Connected og du kan komme i gang fra kun 1000 kroner! 

Bortsett fra en splitter ny og langt kraftigere prosjektmeny er det godt innarbeidede grensesnittet som før. Måten man jobber med filer, modeller og tegninger er også uendret, men disse holdes nå oppdatert på tvers av alle som jobber i prosjektet, gjennom skyløsningen.

Alle som gis tilgang til et prosjekt vil alltid være oppdatert med de siste filene og de siste endringene.

Filer oppdateres automatisk, uten noe manuell synkronisering. Fremdrift, roller og rettigheter, mengderapportering, hendelser, kontrakt og forbruksoversikt vil nå være tilgjengelig i sanntid for alle.

I tillegg er det mange andre nyheter i versjon 13, både helt nye funksjoner og forbedring av eksisterende funksjonalitet. Blant annet kan vi nevne nye muligheter i IFC-eksporten i Byggegrop, nye parametere for utgravingsskråning og nye kombinasjonslag i bygging og masseberegning.

Vil du vite mer om Gemini Terreng versjon 13? 

På vår YouTube-kanal  finner du opptak av to webinarer avholdt i forbindelse med lanseringen: 

Terrengmodeller i Gemini Connected

Nyheter i Gemini Terreng versjon 13