Første påmeldte til brukerkonferansen

12 minutter etter at innbydelsen ble sendt ut, var Jostein Lind påmeldt på årets Gemini brukerkonferanse.

Ingvil Snofugl

Sist oppdatert: 06.09.2018

Lind har deltatt på alle brukerkonferansene siden tidlig på 2000-tallet, et arrangement han neppe går glipp av.  - Det har vært litt konkurranse og litt humor rundt dette å være først til å melde seg på brukerkonferansen mellom noen av oss, smiler Jostein Lind, som jobber for NRC Group. 

Her kan du melde deg på og lese programmet til årets brukerkonferanse: http://marketing.powel.com/web...

Vant innovasjonspris i 2013 

Han forteller at han har vunnet først til å melde seg på «konkurransen» før og kommet nummer to. Men det han likevel er mest stolt over, er at han vant innovasjonsprisen under brukerkonferansen i 2013. - Jeg har vært en aktiv bruker av Gemini Terreng over mange år, og vært i kontakt med utviklere og support hos Powel Construction jevnlig. Jeg bruker Terreng til nesten alt jeg gjør og har derfor vært aktiv med tilbakemeldingene til Powel, smiler han. - Hvorfor er det viktig for deg å delta på brukerkonferansen?  - For meg har brukerkonferansen blitt et fast treffpunkt både for å møte folk i bransjen, men også for å holde seg faglig oppdatert. Jeg gleder meg til brukerkonferansen i november, sier han.

Programmet er klart 

Programmet til årets konferanse er så godt som klart og flere har allerede meldt seg på. Brukerkonferansen er for Powel Construction sine kunder og arrangeres i år på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport mandag 12.- og tirsdag 13. november. Under årets konferanse satser vi sterkt på kompetanseheving. Vi tilbyr mange lynkurs på ulike fagområder, samt gratis konsulenttjenester. I tillegg får du nyheter, foredrag og demonstrasjoner fra ansatte og kunder/samarbeidspartnere fra blant annet Oscar Sundquist, Zenith Survey og Nye veier.

– Vårt hovedfokus vil være på effektivisering av digitale arbeidsprosesser gjennom Gemini Connected og maskinstyring, men selvsagt også dypdykk i nyttige funksjoner i Gemini Terreng. Vi gleder oss til å møte mange av våre kunder på Gardermoen, sier salgs- og markedsføringssjef i Powel Construction, Sigrid Lønn.